VÅR HISTORIE

OM OSS

Mamarosa Ristorante er et av Melhus mest besøkte spisesteder siden september 1998. Vi er alltid klare til å betjene deg.Dagen er her og du ønsker et nydelig måltid sammen med dine nære, enten det måtte være familie, venner, kolleger eller ansatte.

Dette kanskje er ditt første møte med catering og du vet kanskje ikke helt hvor å begynne, kanskje du trenger litt hjelp å lette deg frem for å virkelig sette sammen en hyggelig og minneverdig sammenkomst.

Vi hos Mama Rosa vil hjelpe deg å kreere en smakfull meny som vil falle i smak hos alle og enhver. Vi vil gi deg råd hvordan å sette sammen det perfekte måltid til de forskjellige anledninger.

Vi er behjelpelig med enhver smak og behag. Vår nettsted gir deg en smak av hva vi har å tilby for enhver anledning enten det måte være en hyggelig middag på kontoret, koselig sammenkomst med familie og venner eller til et minneverdig og perfekt bryllup...

Så la deg inspirere av oss, ta en titt og vi vil oppfylle dine ønsker om smak og behag.

Abonner


Få oppdateringer om nye retter og kommende arrangementer.

 
 

SPESIALTJENESTER

Bursdagsselskap


Planlegger du en bursdag? Hos oss finner du en oversikt over forskjellige barne meny retter.

Bryllupsfest


Bryllupsfestener for mange den største festen i livet. En gigantisk dag og et stort skritt i livet med mange inviterte gjester. Et minne for livet!